A remek infrastrukturális adottságokkal rendelkező, XIII. kerületben megépült Westend Ház az ÉPKAR Zrt. egyik kiemelkedő projektje. A társasház csak pár lépésre található a WestEnd bevásárlóközponttól, a Szent István parktól, valamint a csodálatosan szép Margit-szigettől.

Az 50 lakásos, minden mai igényt kielégítő, modern társasház 2 parkolószintjén összesen 52 db parkolóhely került kiépítésre. A -1 szinten lévő mélygarázsban 29 darab, a földszinten 22 darab, a kültéri, felszíni beállóban pedig 1darab (akár 2 db autó számára is megfelelő) parkolóhely található. Az utcai front földszintjén, valamint az 1. emeleten üzlethelyiségek és egyéb, elsősorban iroda céljára alkalmas ingatlanok találhatók.

A társasházban 11 féle lakást alakítottunk ki annak érdekében, hogy a leendő vevők minél többféle alaprajz közül választhassanak. A felső emeleteken páratlan panorámával rendelkező lakásokat alakítottunk ki.

Néhány jellemző a lakásokról: a minőség jegyében

A Westend Ház tartószerkezete monolit, azaz a helyszínen öntött vasbetonnal készült. Ennek előnye a nagyfokú ellenállóság és tartósság, ezenkívül jó akusztikai tulajdonságok jellemzik, valamint használatával a hagyományos szerkezetépítési megoldásokhoz képest jóval keskenyebbek lehettek az épület tartófalai. A pillérvázas vasbeton szerkezet vázkitöltő falai Porotherm téglák felhasználásával készültek. A nyugodt pihenésről a kiváló minőségű hanggátló falak gondoskodnak.

Fűtés és hidegburkolat

– A társasház megfelelő fűtéséről és hűtéséről a födémszerkezetbe építendő felületi hűtési-fűtési rendszer gondoskodik majd, amit egy intelligens, úgynevezett iCON típusú termosztáttal lehet majd vezérelni minden lakásból egyedi szabályozás és mérés mellett.

– A hidegburkolatok alatt padlófűtéses rendszer került kialakításra. A hűtést a tetőn elhelyezett szárazhűtő, a fűtést pedig a FŐTÁV szolgáltató biztosítja.

– A társasházban található összes lakás fürdőszobája, WC-je és konyhája pára,- illetve szagelszívóval rendelkezik.

Intelligens ventilátorok és lift

– A folyosókon lévő friss levegő utánpótlásáról intelligens elszívó és befúvó ventilátorok gondoskodnak.

– Az épületben 2 darab magas minőségű KONE lift kerül beépítésre, amelyek a -1 szintről indulnak. A nagyobb liftet akár teherliftként is lehet majd használni, amely így jelentősen megkönnyítheti a beköltözést és a pakolást.

Nézd meg a Westend Ház lakáskinálatát!

Összes lakás megtekintése