Kivitelező az ÉPKAR Zrt.

Az építő közösség

Az 1981-ben alapított építőipari vállalat közel negyven éves piaci jelenléte során az építőiparban széleskörű ismertségnek és elismertségnek örvendő céggé fejlődött. Az elmúlt majdnem négy évtized alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, cégünket a megbízhatóság és a precíz munka fémjelzi.


Cégünk missziója egy olyan épített környezet létrehozása, ami nemcsak értékeket teremt, hanem őriz is. Munkánk során a legfontosabb, hogy megbízóink álma teljesüljön, amiért mindent megteszünk. Hiszünk abban, hogy minden egyes megbízásunk erősíti a kapcsolatunkat a körülöttünk lévő világgal, alkotásaink pedig közelebb hozzák az emberekhez az építés kultúráját. Mottónk az együttműködés, az együttgondolkodás, az együtt tervezés és a közös kivitelezés. Bizalommal fordulunk azokhoz az emberekhez, akikhez kapcsolatok kötnek, akik részt vesznek és segítik munkánkat.


Az ÉPKAR Zrt. folyamatosan követi a piac éppen aktuális trendjeit, minden magas minőségi előírásnak megfelelünk, figyelembe vesszük a környezetvédelmi, biztonsági, épületenergetikai, egészségvédelmi, energia-takarékoskodási előírásokat. Munkánkat számtalan díjjal elismerték már, így több Építőipari Nívódíjat és Építőipari Mesterdíjat is nyertünk.

Referenciáink

Nézd meg a Westend Ház lakáskinálatát!

Összes lakás megtekintése