Jikidenreiki tanfolyam

Reiki tanfolyam – érték a javából

Az emberek szeretik az ingyenes lehetőségeket, mert takarékosak. Viszont új dolgokat megismerni kockázatmentesen inkább jól megválogatott értékekkel lehet, még ha azok valamilyen szinten pénzbe is kerülhetnek.

Érdekes kérdés például, hogyan lehet pénzért adni a reiki energiát, ha azt nem is birtokolja a reiki mester, hanem az univerzumból csatornázza. Pedig egy reiki tanfolyam keretében tulajdonképpen erről van szó. Vajon beszennyezi a spirituális gyógyítást, tanítást az anyagi ellentételezés? Erre keressük cikkünkben a választ.

Ha a történelmi hátteret nézzük, akkor Usui mester ingyen tanított a nyomornegyedben, de munkája hiábavalónak bizonyult, ha a tanítványok munkához segítését nézte, mert visszatértek a koldulók közé. Valójában Usui mester a történelmi források szerint pénzt kért tanításáért. Sőt, tanítványa Hayashi nem is olcsón számolta fel az általa végzett kezelést és tanítást.

Bizony helytálló az a vélekedés: ha valami ingyen van vagy olcsó, az emberek nem becsülik meg. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden minőségi dolog drága, de az értékes dolgokat általában meg kell fizetni.

A reiki tanfolyam és a fenntarthatóság

Gondoljunk csak arra, hogy ahhoz, hogy létre jöjjön egy reiki tanfolyam, mennyi mellékes költséget kell ráfordítani. Aki mindezekhez hozzájárulva megfizet egy minőségi tanfolyamot, az egész biztosan megbecsüli majd, amit tanult, sőt valószínűleg hasznosítja és továbbadja tudását. Mindez pedig azzal jár, hogy a reiki hatását is jobban értékeli az anyagi ráfordítás után.

Amit magába foglal a reiki kezelés ára:

  • A terapeuta lazításod közben támogatja a regenerációd, gyógyulásod. Idejét, figyelmét, képességét neked szenteli.
  • Tiszta, komfortos környezetben tanulhatsz.
  • Komplex szolgáltatást kapsz, nem csak az energiaátadásért fizetsz.

A Jikidenreiki tanfolyam által életre szóló képesség birtokosává válsz, javíthatsz életminőségeden, mentális és fizikai egészségre teszel szert.