vászonkép a falon

Az emlékek megőrzésének esztétikus módja

Vannak az életben bizonyos emlékek, melyeket érdemes megörökíteni az utókor számára. Ilyen lehet egy esküvő, egy családi összejövetel, de akár egy jól elkapott pillanat is. Ugyanakkor nem csak a jelent örökíthetjük meg a jövő számára, hanem akár a régmúlt képeit is új köntösbe bújtathatjuk vászonkép formájában.

Emlékeink vászonképen

A vászonképen nem csupán a legújabb, modern hatású képek mutatnak jól, hanem akár a régebbi típusú képek is. Ha nem a polc hátsó részében egy gyűrött fotón szeretnéd őrizni szeretteid fotóját, hanem gyakran rápillantanál és felidéznéd a kedves emlékeket, akkor érdemes vászonkép formájában megörökíteni őket. Sőt, különös, de mégis kedves elegyet lehet létrehozni, ha a korszerű, mai családi képeket a régiekkel párosítjuk egy vászonkép kollázs keretein belül.

A családról összeválogatott képek egy kollázsban egyesítve akár ajándékként is kiválóan megállják a helyüket. Megható látni rajtuk, ahogy a gyerekek egyre nagyobbak lesznek, majd végül felnőnek és a családtagok hogyan változnak az évek során. A kollázs többféle elrendezésben készülhet, például lehet középen egy főkép, amely köré kerülnek a kisebb képek. Az interneon.hu webáruházban többféle változatból lehet válogatni, sőt akár egyedi kivitelezés is megvalósítható.

Rajtad múlik, hogy a vászonkép készítés, illetve tervezés során milyen képeket használsz fel. Ha rendelkezel olyan régi családi fotókkal, melyeket szeretnél új arculatban látni, megújult formában kitenni a falra, akkor érdemes a vászonképet csináltatni belőlük.

Emlék és dekoráció egyben

A vászonkép manapság egyre elterjedtebb, mivel rendkívül esztétikus. Nem kell a képkerettel foglalkozni, azon gondolkodni, hogy milyen típus lenne alkalmas, hiszen a képek vakrámára feszítve készülnek. A feszítéshez plusz harmincöt milliméterre van szükség, ez azonban nem veszik el, hiszen egy erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével az extra részt rátükrözzük a képre, majd rá is nyomtatjuk, így a képből semmi sem hiányzik, ellenben a végeredmény igazán esztétikus lesz. Ha szeretnél minőségi vászonképet rendelni, akkor látogass el az interneon.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhatsz a rendelés menetét illetően, illetve a készen kapható vászonkép kínálatot is megtekintheted.